Home > Case > Office ceter

Office ceter

  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project
  • China Mobile Suzhou Branch Industrial Park New Complex Project

  • Project Description:
  • The front entrance door and the lobby is the window of the building, represents the spirit of the whole building; the subject of design is changeable. Start from dealing with the core tube, to aggregate space aura. The metope uses this technique to carry on the evolution, to advance gradually, which endows the sense of life to the building. The entrance ring LED large screen, under the premise of meeting the requirements of function, also increases the dynamic atmosphere of the lobby. Landscape design technique is adopted in space disposal, through the luminous ceiling and ground material to simulate the beautiful scene of “water, land, coast"; the front desk, rest area and green plant are well integrated as a whole.

Copyright © 2020 Shenzhen Wenye Decoration Design Engineering Co., Ltd. 

Add: 20/F Block E, Bao Neng Central, No. 3008 Bao'an North Road, Tianxin Community, Sungang Subdistrict, Luohu District, Shenzhen, PRC Tel:0755-8328 8118 E-mail: wyzs@szwyzs.com.cn