Home > Case > Transportation junctions

Transportation junctions

  • Changsha Train Station
  • Changsha Train Station
  • Changsha Train Station
  • Changsha Train Station
  • Changsha Train Station
  • Changsha Train Station
  • Changsha Train Station
  • Changsha Train Station

  • Project Description:
  • Changsha Train Station location for the"southern passenger transport hub.From the functional aspects,changsha station adopt"line and elevated"combination of "effciency frist",reflect the principle,From the theory of systematic,changsha station building into urban planning,and highlight the center position,transport and urban transportation realize seamless,to from effective three-dimensional transport hub,From the advanced,using"public transport","airport"design concept,based on the spot ,looking to the future,From the cultural aspects,changsha said as a country landscape garden city,and regional culture characteristics,embody the new spirit of the era.From the economic aspect,saving energy,strengthen urban construction,reduce work underground,shorten construction period.
    In general layout from west to east,the station includes West Square(key venue to receive people flow),Changsha Station Building and East Square(eco-sightseeing square).Seamless interal space and functional zones in dimensional and structural from goes beyond the"singular large space"waiting hall mode such that the waiting hall servea an independent unit to facilitate control and energy saving.In design conception,Changsha South Station reflects the unique feature of Changsha as"Landscape Island City" and Human culture.The design conception of harmony between mountains and rivers becomes the starting point of architecturaldesign.Our designers take the curve lines of mountains as station building model and take water waves as of rain shelter on platform to shape"3-city and 4-river"curve lines.The glass crutain wall on station fa?ade takes windows grille from with Xianghu Lake features.Itegration between traditional and modern elements enhances the sense of modern times and reduces the impact of suntan.Architectural shape exhibits a unique,elegant style to embody an integration between this landmark building an natural environment.To deal with the difficully arising from the application of new construction technology,we performed multilevel review system to review site technology and drawings,and maintain strict control on meterial purchase and safety management to ensure 100% accuracy and precision.Therefore,we achieved frist-class quality for the project.

Copyright © 2020 Shenzhen Wenye Decoration Design Engineering Co., Ltd. 

Add: 20/F Block E, Bao Neng Central, No. 3008 Bao'an North Road, Tianxin Community, Sungang Subdistrict, Luohu District, Shenzhen, PRC Tel:0755-8328 8118 E-mail: wyzs@szwyzs.com.cn